Fashionata en blogger – Tiany Kiriloff

Dilbeek – 21 juni 2017

Marktonderzoeksbureau iVOX deed onlangs een onderzoek naar de consumentenbeleving van de Belgische mode(merken). De resultaten hiervan werden gepresenteerd tijdens de jaarlijkse algemene vergadering van Creamoda. Fashionata en blogger Tiany Kiriloff gaf haar deskundig commentaar op de uitkomsten in een podiumgesprek met Wendy Luyckx, verantwoordelijk voor de Public Relations van Creamoda.

Het artikel ‘Belgische mode geliefd, maar onvoldoende gekend; Creamoda wil meer visibiliteit creëren’ gaat verder in op de resultaten van het onderzoek.

Daarnaast vond de launch plaats van ‘Into Belgian Fashion’. Dit is een online test om te ontdekken hoe je tegenover mode in het algemeen en Belgische mode in het bijzonder staat. Na het invullen zie je direct de uitkomst en weet je welk modeprofiel er in jou verborgen zit.

Na het podiumgesprek volgde een spetterende modeshow met professionele modellen. Tijdens een Belgisch défilé werd de kleding getoond van de komende herfst/winter. Een impressie:

Tiany Kiriloff
Tiany KiriloffTiany KiriloffVeel Belgische mode-ondernemers waren aanwezig op het uitstekende georganiseerde evenement en na het défilé was er tijd om te netwerken.

Belmodo blikt uitgebreid terug in het artikel ‘Dit was Creamoda x Belmodo‘. De ‘aftermovie Creamoda x Belmodo‘ neemt je even mee naar de dag dat de Belgisch mode helemaal centraal stond.

Trouwens: verschillende Belgische ondernemers onderscheiden zich met het produceren van hoogwaardige en innovatieve bedrijfskleding in allerlei sectoren. Je zou op zo’n défilé best eens plek kunnen inruimen voor bedrijfskleding. Misschien even wennen, maar wát een mooie uitdaging zou het zijn!