Kennismaken

Jan den Dekker is eigenaar van Flow Motion Solutions. De oprichting in 2014 volgde op een carrière van circa twintig jaar in het bedrijfsleven, voornamelijk op het niveau van senior manager.

Dankzij een schat aan ervaring in commercie en operations heeft hij zijn kennis en vaardigheden in die periode steeds verder kunnen vergroten.

Jan was onderdeel van diverse business-unit managementteams en heeft veel ervaring opgedaan met het opbouwen en uitbouwen maar ook het afschalen van uiteenlopende organisatieonderdelen, in veranderende economische en politieke omgevingen.
Hij is thuis in vele facetten: strategievorming, bedrijfsprocessen gericht op verandering, implementatie-trajecten, projectmanagement gericht op overnames en fusies, accountmanagement en new business.

Al sinds zijn studie Bedrijfseconomie is Jan geïntrigeerd door de vraag wat mensen drijft om bij te dragen aan het behalen van doelstellingen in hun persoonlijke en zakelijke leven. Waarom presteren sommige bedrijven beter dan hun concurrenten? En het ene team beter het andere? Wat is de reden dat medewerkers voor die ene manager wel een stap extra zetten en voor de andere juist niet? Welke kennis, ervaring en tools kun je inzetten om de kans te vergroten op het behalen van de gewenste resultaten?