brandmap-flow-motion-solutions_dune-pebbler

BrandMap – Strategie

Bij Flow Motion Solutions helpen we jouw merk uit te blinken met een heldere en effectieve merkstrategie. Met onze BrandMap-dienst bieden we bedrijven een complete routekaart voor hun merkstrategie, waarmee je de juiste koers bepaalt en jouw merk optimaal positioneert in de markt.

Samen met onze strategische partner, Dune Pebbler, combineren we onze krachten om bedrijven te voorzien van diepgaande inzichten en een krachtig strategisch fundament. Dune Pebbler is gespecialiseerd in merkstrategie en creatieve ontwikkeling, en hun expertise sluit naadloos aan op onze eigen oplossingen op het gebied van strategisch management, coaching en het realiseren van efficiëntie-verbeteringen (bedrijf, team en individueel).

Wat is een BrandMap?

De BrandMap is een visuele representatie van jouw merkstrategie, waarin jouw kernwaarden, doelgroep en onderscheidend vermogen helder worden gepositioneerd. Het resultaat is een compact document dat dient als kompas voor elke marketingbeslissing, van communicatie tot branding en groei. Het biedt een duidelijke koers en helpt je om jouw merkverhaal consistent en overtuigend te vertellen.

Met de BrandMap krijg je onder andere inzicht in:

  • Een unieke merkpositionering ten opzichte van concurrenten
  • Doelgroepsegmentatie en klantprofielen
  • Kernwaarden en merkpersoonlijkheid
  • Belangrijke merkdoelstellingen en communicatiestrategieën

Een krachtige samenwerking voor langdurig succes

Door onze samenwerking met Dune Pebbler kun je rekenen op een compleet traject: van het ontwikkelen van een strategisch merkplan tot de creatieve uitvoering daarvan. Wij zorgen samen voor een naadloze integratie van strategie en creativiteit, zodat jouw merk een blijvende impact maakt in de markt.

Interesse in de BrandMap methode?

Wil jij jouw merk naar een hoger niveau tillen? Ontdek de kracht van een strategische BrandMap met Flow Motion Solutions en Dune Pebbler.
Neem daarvoor contact op met BrandCoach Jan den Dekker, dan informeert hij je graag verder.